skip to Main Content

Een culinaire avond

in huiselijke sfeer

Op zoek naar een privekok?

Privekok Rob Verstappen, SjefRob zorgt voor een heerlijke en culinaire avond in huiselijke sfeer. U kunt genieten van een exclusief diner bij u thuis. Zelf hoeft u niks voor te bereiden en ook de avond kunt u zich geheel op uw gasten richten. Rob verzorgt alles tot in de puntjes. Wat dit concept zo mooi maakt is dat het veel intiemer en persoonlijker is dan een restaurant. Ook niet onbelangrijk… u kunt naborrelen zolang u dit zelf wenst.
Privekok Rob Verstappen is gevestigd in Roermond, maar kan in heel Limburg voor u klaarstaan.

Privekok Rob Verstappen verzorgt een zes gangen diner voor groepen vanaf zes personen. Na een heerlijke amuse bij een voorafgaande borrel aan statafels wordt u verrast met vier tussengerechten en een hoofdgerecht. Dit alles met een bijpassend wijnarrangement. Privekok SjefRob heeft bijzondere wijnen geselecteerd en zal uitleg geven voor deze keuze.

Privekok Rob Verstappen

Als Rob Verstappen bij u thuis komt koken kunt u rekenen op een gezellige, culinaire avond of middag. Is er belangstelling voor een zoet toetje, is het mogelijk om dit als gang 7 extra erbij te bestellen. Mocht er behoefte zijn om nog gezellig met z’n allen na te borrelen, dan is het ook mogelijk om een uitgebreide kaasplank heerlijk oerbrood, een likeur of een heerlijke oude port te bestellen.

Hoe werkt het?

Het enige wat u hoeft te doen is het huis gezellig maken en de gasten ontvangen. Alles rondom het eten (voorbereiding, koken, opdienen en opruimen) wordt geregeld door uw eigen privekok Rob Verstappen.
Van te voren bespreken we (dieet)wensen en dan begint Rob met de voorbereidingen. Alle gerechten worden afgemaakt bij u thuis in uw eigen keuken. Rob is de hele avond bezig in de keuken en zal de gerechten ook zelf opdienen.

Bekijk de gerechten van Rob Verstappen

Back To Top