Amuse gerechten
Voordat we plaatsnemen aan tafel serveert SjefRob drie amuse gerechten bij de voorafgaande borrel aan statafels.
Zalbonbon met rode biet dressing
Zalmbonbon
gevuld met mascarpone/citroen/honing met pikante rode biet dressing en zeewier
Gebakken coquilles met pata negra ham
Coquillesnippers op zeeschelp met flinterdun gesneden pata negra ham, besprenkeld met verse truffelmayonaise.
Vers gepekelde zalmmoot
Op locatie wordt de zalm vers gerookt.
Aan de statafel tijdens het borrelen kunt u zelf iets van deze zalm op een klein bordje scheppen.
Bij deze gerookte zalm wordt een chardonnay uit de Pfalz geserveerd, met een vulkanische afdronk.
Deze combi is uniek waardoor de smaken van de vis en wijn elkaar nog meer versterken.
Pikante zalm
Pikante zalm gegaard in rode biet met verfrissende mascarpone, afgewerkt met zeewier en gekarameliseerde ui
Gerookte paling
Gerookte paling op een bedje van verfrissende mascarpone, afgewerkt met gekonfijte knoflook en zeewier
Zalmbonbon met pinkante frambozen dressing
Zalmbonbon met pikante frambozendressing, pikante paprikapoeder, zeewier en rode besjes