Amuse gerechten Voordat we plaatsnemen aan tafel serveert SjefRob drie amuse gerechten bij de voorafgaande borrel aan statafels. Zalbonbon met rode biet dressingZalmbonbon gevuld met mascarpone/citroen/honing met pikante rode biet dressing en zeewierGebakken coquilles met pata negra hamCoquillesnippers op zeeschelp met flinterdun gesneden pata negra ham, besprenkeld met verse truffelmayonaise.ZalmbonbonZalmbonbon gevuld met frisse mascarponevulling , afgewerkt met rode biet en zeewier.Vers gepekelde zalmmootOp locatie wordt de zalm vers gerookt. Aan de statafel tijdens het borrelen kunt u zelf iets van deze zalm op een klein bordje scheppen. Bij deze gerookte zalm wordt een chardonnay uit de Pfalz geserveerd, met een vulkanische afdronk. Deze combi is uniek waardoor de smaken van de vis en wijn elkaar nog meer versterken.Pikante venkelsoepPikante venkelsoep getrokken met tomatenpuree met knoflookgarnaalPikante zalmPikante zalm gegaard in rode biet met verfrissende mascarpone, afgewerkt met zeewier en gekarameliseerde uiCoquilles carpaccioCoquilles carpaccio met verse aardbei, pitjesmosterd en bieslookolieGerookte palingGerookte paling op een bedje van verfrissende mascarpone, afgewerkt met gekonfijte knoflook en zeewierKnoflook garnaal/gevulde serranohamGebakken knoflook garnaal of gevulde serranohamZalmbonbon met pinkante frambozen dressingZalmbonbon met pikante frambozendressing, pikante paprikapoeder, zeewier en rode besjesZalmbonbonZalmbonbon gevuld met mascarpone/citroen/honing met pikante rode biet dressing en zeewier