skip to Main Content

Amuse gerechten

Voordat we plaatsnemen aan tafel serveert SjefRob drie amuse gerechten bij de voorafgaande borrel aan statafels.

Zalmbonbon Met Bietendressing

Zalbonbon met rode biet dressing

Zalmbonbon gevuld met mascarpone/citroen/honing met pikante rode biet dressing en zeewier
Coquilles

Gebakken coquilles met pata negra ham

Coquillesnippers op zeeschelp met flinterdun gesneden pata negra ham, besprenkeld met verse truffelmayonaise.
Culinaire Zalmbonbon SjefRob Roermond

Zalmbonbon

Zalmbonbon gevuld met frisse mascarponevulling , afgewerkt met rode biet en zeewier.

Vers gepekelde zalmmoot

Op locatie wordt de zalm vers gerookt. Aan de statafel tijdens het borrelen kunt u zelf iets van deze zalm op een klein bordje scheppen. Bij deze gerookte zalm wordt een chardonnay uit de Pfalz geserveerd, met een vulkanische afdronk. Deze combi is uniek waardoor de smaken van de vis en wijn elkaar nog meer versterken.

Pikante venkelsoep

Pikante venkelsoep getrokken met tomatenpuree met knoflookgarnaal

Pikante zalm

Pikante zalm gegaard in rode biet met verfrissende mascarpone, afgewerkt met zeewier en gekarameliseerde ui

Coquilles carpaccio

Coquilles carpaccio met verse aardbei, pitjesmosterd en bieslookolie

Gerookte paling

Gerookte paling op een bedje van verfrissende mascarpone, afgewerkt met gekonfijte knoflook en zeewier
Amuse SjefRob

Knoflook garnaal/gevulde serranoham

Gebakken knoflook garnaal of gevulde serranoham
Zalmbonbon

Zalmbonbon met pinkante frambozen dressing

Zalmbonbon met pikante frambozendressing, pikante paprikapoeder, zeewier en rode besjes
Zalmbonbon

Zalmbonbon

Zalmbonbon gevuld met mascarpone/citroen/honing met pikante rode biet dressing en zeewier
Back To Top