Tussengerechten
Eenmaal aan tafel worden vier tussengerechten geserveerd, voorzien van een bijpassende topwijn.
Zalmtartaartorentje
Zalmtartaartorentje van, op elzenhout gerookte, verse zalm.
Afgewerkt met mosterdgelei en verse aardbeien.
Coquilles met pata negra ham en geitenkaas
2 Sous vide gegaarde coquilles, plakje gekarameliseerde geitenkaas, bord afgewerkt met plakjes pata negra ham en verse truffelmayo à la SjefRob
Gevulde kastanjechampignons
Gemarineerd met, versgemalen peper, truffelolie en rode port.
Gevuld met aangebraden spekjes, kruidenkaas en bekleed met geraspte Old Amsterdammer en truffelkaas.
Geserveerd met, in honing gekarameliseerde uienringen
Vier gebakken knoflookgarnalen
Pikant gemarineerde gebakken reuzengarnalen, met verse pikante frambozendressing.
Bord verder afgewerkt met verse frambozen en veldslablaadjes
Venkelsoep
Deze venkelsoep met een rode mulfilet sous vide gegaard met klein bolletje gebakken verse spinazie en toefje crème fraîche
Komkommerrolletjes met geitenkaas
Komkommerrolletje bestrooid met gerookte paprikapoeder en gevuld met geitenkaas. Gebakken knoflook/citroen garnalen. Met witte truffel/balsamico azijn, gemarineerde tomaat/paprika/bieslook/basilicum. Afgewerkt met sprietje bieslook.
Vers gerookte eendenborst met pikante frambozendressing
Vers gerookte eendenborst met pikante frambozendressing. Het bord is verder afgewerkt met een gebakken reuzengarnaal omringd met partjes abrikozen.
Rode mul filet met grand marnier saus
Krokant gebakken rode mul filet besprenkeld met honing/grand marnier/sinaasappel saus.
Gebakken gekarameliseerde uien, verse knoflook pasta met basilicum en geschaafde parmezaanse kaas.
Gebakken coquilles
Gebakken coquilles met dungesneden pata negra ham, besprenkeld met verse truffelmayonaise
Kalfscarpaccio gevuld met verse salie
Kalfscarpaccio gevuld met verse salie en geschaafde truffel, besprenkeld met verse truffel mayonaise en geraspte parmezaanse kaas
Pikante paprikasoep met gebakken coquilles
Pikante paprikasoep met gebakken coquilles en gewokte spinazie met toefje creme fraiche