skip to Main Content

Tussengerechten

Eenmaal aan tafel worden vier tussengerechten geserveerd, voorzien van een bijpassende topwijn.

Zalmtartaartorentje

Zalmtartaartorentje

Zalmtartaartorentje van, op elzenhout gerookte, verse zalm. Afgewerkt met mosterdgelei en verse aardbeien.
Coquilles Met Pata Negra Ham En Geitenkaas

Coquilles met pata negra ham en geitenkaas

2 Sous vide gegaarde coquilles, plakje gekarameliseerde geitenkaas, bord afgewerkt met plakjes pata negra ham en verse truffelmayo à la SjefRob
Gevulde Kastanjechampignons

Gevulde kastanjechampignons

Gemarineerd met, versgemalen peper, truffelolie en rode port. Gevuld met aangebraden spekjes, kruidenkaas en bekleed met geraspte Old Amsterdammer en truffelkaas. Geserveerd met, in honing gekarameliseerde uienringen
Scampi's Met Frambozen

Vier gebakken knoflookgarnalen

Pikant gemarineerde gebakken reuzengarnalen, met verse pikante frambozendressing. Bord verder afgewerkt met verse frambozen en veldslablaadjes
Venkelsoep Met Rode Mul

Venkelsoep

Deze venkelsoep met een rode mulfilet sous vide gegaard met klein bolletje gebakken verse spinazie en toefje crème fraîche

Komkommerrolletjes met geitenkaas

Komkommerrolletje bestrooid met gerookte paprikapoeder en gevuld met geitenkaas. Gebakken knoflook/citroen garnalen. Met witte truffel/balsamico azijn, gemarineerde tomaat/paprika/bieslook/basilicum. Afgewerkt met sprietje bieslook.
Vers Gerookte Eendenborst

Vers gerookte eendenborst met pikante frambozendressing

Vers gerookte eendenborst met pikante frambozendressing. Het bord is verder afgewerkt met een gebakken reuzengarnaal omringd met partjes abrikozen.
Rode Mul Filet

Rode mul filet met grand marnier saus

Krokant gebakken rode mul filet besprenkeld met honing/grand marnier/sinaasappel saus. Gebakken gekarameliseerde uien, verse knoflook pasta met basilicum en geschaafde parmezaanse kaas.
Gebakken Coquilles SjefRob Roermond

Gebakken coquilles

Gebakken coquilles met dungesneden pata negra ham, besprenkeld met verse truffelmayonaise

Kalfscarpaccio gevuld met verse salie

Kalfscarpaccio gevuld met verse salie en geschaafde truffel, besprenkeld met verse truffel mayonaise en geraspte parmezaanse kaas
Vitello Tonato A La Roberto

Vitello tonato a la Roberto

Vitello tonato a la Roberto, met verse truffemayo en geschaafde truffel

Coquilles carpaccio

Coquilles carpaccio met verse aardbei, pitjesmosterd en bieslookolie
Culinair Gerecht SjefRob Roermond

Stoomzakje

Verrassings-stoomzakje
Gebakken Eendenborst SjefRob

Gebakken eendenborst

Gebakken eendenborst met kersenkriekbiersaus

Pikante paprikasoep met gebakken coquilles

Pikante paprikasoep met gebakken coquilles en gewokte spinazie met toefje creme fraiche

Zalmbonbonnetjes met knoflookgarnaal en langoustine

Zalmbonbonnetjes gevuld met verfrissende mascarpone, pikante gebakken knoflookgarnaal, in oven gegaarde langoustine, afgewerkt met zeewier en koude pikante rode bieten dressing.
Back To Top