Hoofdgerechten SjefRob serveert een van onderstaande hoofdgerechten ook gecombineerd met een bijpassende wijn. Visrolletje van verse roodbaarsVisrolletje van verse roodbaarsfilet. Geserveerd met in honing gekarameliseerde uienringen. Om het bord nog mooier af te werken, plakjes mozzarella en gehalveerde trostomaatjes en versgesneden basilicumBiefstukspiraal met rode portsausBiefstukspiraal, gevuld met rucola en oude geraspte kaas, besprenkeld met rode portsaus a la SjefRob. Champignonrisotto, asperge op een bedje van groene aspergepesto met gemalen walnoot en een gekookte asperge omwikkeld met groene asperges. Verder is het bord nog afgewerkt met verschillende gebakken champignons.Sous vide gegaarde varkenshaas met portsausSous vide gegaarde varkenshaas met versgetrokken portsaus. Knolselderij/spitskool puree, bedekt met gebakken appelschijf afgewerkt met trostomaatje.Gebakken rode mul filetGebakken rode mul filet op bedje van watermeloen, met rettich rolletje gevuld met gebakken kerrie slakken, versierd met verse groente dressingPikante roodbaarsfiletIn oven gegaarde pikante roodbaarsfilet, gewokte trostomaatjes geblust in balsamico/witte truffel azijn. Peterselie/knoflook pasta en verfrissende stukjes watermeloen.Stoofpannetje met garnalen in pernodsausUit de oven. Garnalen in pernodsaus, gegratineerd met oude geraspte kaas, met verse pasta en gewokte groentenKalfsoester met gebakken perzikKalfsoester met gebakken perzik, besprenkeld met versgetrokken honing/sinaasappel madeira saus. Gemarineerde opgebakken witlof en uit de oven knoflook roseval aardappelenHertengoulash en reerug met vers getrokken portsausHertengoulash, reerug met vers getrokken portsaus. Stoofpeertje, spruiten,knolselderij/spitskool puree, afgewerkt met bessencompote en rode kool