skip to Main Content

Hoofdgerechten

SjefRob serveert een van onderstaande hoofdgerechten ook gecombineerd met een bijpassende wijn.

Visrolletje Roodbaars

Visrolletje van verse roodbaars

Visrolletje van verse roodbaarsfilet. Geserveerd met in honing gekarameliseerde uienringen. Om het bord nog mooier af te werken, plakjes mozzarella en gehalveerde trostomaatjes en versgesneden basilicum
Biefstukspiraal

Biefstukspiraal met rode portsaus

Biefstukspiraal, gevuld met rucola en oude geraspte kaas, besprenkeld met rode portsaus a la SjefRob. Champignonrisotto, asperge op een bedje van groene aspergepesto met gemalen walnoot en een gekookte asperge omwikkeld met groene asperges. Verder is het bord nog afgewerkt met verschillende gebakken champignons.

Sous vide gegaarde varkenshaas met portsaus

Sous vide gegaarde varkenshaas met versgetrokken portsaus. Knolselderij/spitskool puree, bedekt met gebakken appelschijf afgewerkt met trostomaatje.
Gebakken Rode Mul SjefRob Roermond

Gebakken rode mul filet

Gebakken rode mul filet op bedje van watermeloen, met rettich rolletje gevuld met gebakken kerrie slakken, versierd met verse groente dressing

Pikante roodbaarsfilet

In oven gegaarde pikante roodbaarsfilet, gewokte trostomaatjes geblust in balsamico/witte truffel azijn. Peterselie/knoflook pasta en verfrissende stukjes watermeloen.
Garnalen In Pernodsaus

Stoofpannetje met garnalen in pernodsaus

Uit de oven. Garnalen in pernodsaus, gegratineerd met oude geraspte kaas, met verse pasta en gewokte groenten

Kalfsoester met gebakken perzik

Kalfsoester met gebakken perzik, besprenkeld met versgetrokken honing/sinaasappel madeira saus. Gemarineerde opgebakken witlof en uit de oven knoflook roseval aardappelen

Hertengoulash en reerug met vers getrokken portsaus

Hertengoulash, reerug met vers getrokken portsaus. Stoofpeertje, spruiten,knolselderij/spitskool puree, afgewerkt met bessencompote en rode kool
Back To Top