skip to Main Content

Een culinaire avond

in huiselijke sfeer

Hoe werkt het concept van SjefRob

Het concept is heel eenvoudig. SjefRob zorgt voor een culinaire avond in huiselijke sfeer. U kunt genieten van een exclusief diner bij u thuis, zonder dat u zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan en u kunt uw aandacht volledig op uw gasten richten. Wat dit concept zo mooi maakt is dat het veel persoonlijker en intiemer is dan een restaurant en u kunt na borrelen zolang u dit zelf wenst.

Rob verzorgt maar liefst een culinair 6 gangen diner voor groepen vanaf 6 personen. We beginnen met een amuse tijdens het borrelen aan een door u geregelde statafel.
Daarna gaan we aan tafel en worden er nog 3 tussengerechten en een hoofdgerecht geserveerd en we sluiten af met een toetje.
Het menu wordt van te voren samen besproken en eventueel aangepast.

SjefRob heeft bijzondere topwijnen geselecteerd en zal uitleg geven waarom hij voor deze combinatie heeft gekozen. Als SjefRob bij u thuis komt koken kunt u rekenen op een gezellige, culinaire avond of middag.

Nieuw: Vers gerookte zalmmoot

In plaats van een amuse en een tussengang kunt u ook kiezen voor één grote amuse…

Op locatie wordt de zalm door SjefRob zelf gerookt. De heerlijke zalmmoot wordt aan één stuk op een plank geserveerd. De gasten kunnen zelf opscheppen tijdens de voorafgaande borrel aan de statafels.
De zalmmoot is maar liefst 1,2 kilo en wordt eerst 36 uur gepekeld en met whisky besprenkeld. Een ware delicatesse!

Mocht er behoefte zijn om nog gezellig met zijn allen na te borrelen, dan is het ook mogelijk om een uitgebreide kaasplank met vers afgebakken broden, een likeur of oude port te bestellen.

Het enige wat u hoeft te doen is het huis gezellig maken en de gasten ontvangen. Alles rondom het eten wordt geregeld door SjefRob.
Van te voren worden de wensen besproken en dan gaat Rob aan het werk met alle voorbereidingen. Alle gerechten worden afgemaakt bij u thuis in de keuken. Rob staat dus de hele avond in de keuken en zal jullie zelf ook bedienen.

Back To Top