skip to Main Content

Een culinaire avond

kies voor een kok aan huis

Prive kok bij u thuis

Bent u op zoek naar prive kok die kookt bij u thuis? SjefRob zorgt voor een culinaire avond in huiselijke sfeer. U kunt genieten van een exclusief diner bij u thuis, zonder dat u zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan en u kunt uw aandacht volledig op uw gasten richten. Wat dit concept zo mooi maakt is dat het veel persoonlijker en intiemer is dan een restaurant en u kunt na borrelen zolang u dit zelf wenst.
SjefRob werkt vanuit Roermond, maar kan uw prive kok zijn in heel Limburg.

SjefRob verzorgt een 6 gangen menu voor groepen vanaf 6 personen bij u thuis. Eerst wordt een heerlijke amuse geserveerd bij een voorafgaande borrel aan statafels, waarna jullie aan tafel gaan en er nog eens een vijf heerlijke gerechten worden opgediend, met een bijpassend wijnarrangement. SjefRob heeft bijzondere topwijnen geselecteerd en zal uitleg geven waarom hij voor deze combinatie heeft gekozen.

Prive kok

Als SjefRob bij u thuis komt koken kunt u rekenen op een gezellige, culinaire middag of avond. Is er belangstelling voor een zoet toetje, is het mogelijk om dit als gang 7 extra erbij te bestellen. Mocht er behoefte zijn om nog gezellig met zijn allen na te borrelen, dan is het ook mogelijk om een uitgebreide kaasplank met vers afgebakken broden, een likeur of oude port te bestellen.

Wat moet u doen?

SjefRob is de chefkok voor thuis. Het enige wat u hoeft te doen is uw huis gezellig maken en de gasten ontvangen. Alles rondom het eten wordt geregeld door SjefRob.
Van te voren worden de wensen besproken en dan gaat Rob aan het werk met alle voorbereidingen. Alle gerechten worden afgemaakt bij u thuis in de keuken. Rob staat dus de hele avond in de keuken en zal jullie zelf ook bedienen.

Bekijk Rob’s gerechten

Back To Top