Mensen uit Roermond hadden 8 vrienden uit Maastricht uitgenodigd voor een culinaire dag met mij als ingehuurde kok. De dag begon op hun boot en later ook bij de klant thuis.
Het was een geweldige combinatiedag…. Op een luxe boot heb ik drie amuse gerechtjes gemaakt. In de tussentijd hebben we rondgevaren op de Maasplassen van Roermond. Na deze prachtige tocht hebben we vanuit de haven een kleine wandeling gemaakt naar het woonhuis van de booteigenaren. Hier aangekomen mocht ik in de schitterende open keuken nog drie tussengerechten en een hoofdgerecht bereiden. De gasten hebben na geborreld met port en kaasplank tot na middernacht. De acht gasten zijn vervolgens met de taxi terug naar Maastricht gegaan.
Een bijzondere ervaring… ik heb ervan genoten. Én… dit keer heb ik meegegeten en ik heb nieuwe leuke mensen leren kennen. Wat een mooi vak!
Een culinaire topdag gehad met z’n allen en hartelijk gelachen.
Klik op de foto’s om ze te vergroten.