skip to Main Content

SjefRob verzorgt alles tot in de puntjes! Of dat nou bij jou thuis, op het water of elders is. Alles kan. Zelfs in deze quarantaine tijd zorgt hij ervoor dat je een perfect verzorgd diner kunt afhalen en zonder veel moeite zélf kunt uitserveren. Top

Chantal den Elzen (Bron: Facebook)

Wat een fijne avond hebben we gehad. Genoten van heerlijke gerechten met bijpassende wijnen. Sjef Rob vertelt gepassioneerd over de gerechten die hij heeft bereid waardoor het eten nog meer smaak krijgt.

Brigitte Kessels (Bron: Facebook)

2 Weken geleden heeft Sjef Rob voor ons een 7 gangen menu bereidt, het was een michelin ster waardig menu, wij eten elke week een keer buiten de deur, (nu helaas niet) en zijn al in veel top restaurants geweest, Rob kan zich meten met de beste koks. Wij gaan dit zeker nog eens doen. In 1 woordt, TOP????

Edwin Kruyf Bron: Google

Rob serveert de meest heerlijke gerechten begeleid met mooie wijnen. Wij hebben genoten van zijn kookkunst. Elk gerecht was een schilderij met een pallet aan smaken. Een geweldige ervaring! Dank Rob.

Gitte (Bron: Facebook)

Super culinaire avond gehad, met passende wijnen bij elk gerecht.
Absoluut de moeite waard.

Gita (Bron: Facebook)

Een culinaire avond verzorgd door SjefRob is een echte aanrader.
Je wordt verrast door meer dan heerlijke gerechten met een zeer verfijnde smaak en de bijpassende wijnen, die met liefde geselecteerd zijn, maken het echt compleet.
Je wordt samen met je vrienden/familie heerlijk verwend in je eigen omgeving en daarbij is de passie van Rob voor zijn vak overal aanwezig.
De sfeer is los en ongedwongen, de gerechten en het uitserveren professioneel met een humoristische toevoeging hier en daar gedurende de hele avond!

Linda (Bron: Google)

Een etentje voor jouw liefste gasten laten verzorgen in je eigen huis, door een “sjef”-kok; SjefRob was heel bijzonder! De gerechten, de bijpassende wijnen waren van zeer hoge en verrassende kwaliteit.
… De ludieke kwinkslagen die Rob aan de presentaties van zijn gerechten toevoegt, moet je maar voor lief nemen…

Hannelore (Bron: Google)

Net zoals hij exclusieve sieraden bereid, staat hij graag met veel passie in de keuken om culinaire gerechten voor te bereiden onder het genot van de daarbij passende wijnen. What you See is what you get.

Angelien (Bron: Facebook)

Met een gezelschap van 7 personen hebben wij genoten van de heerlijke gerechten van Rob met bijpassende wijnen. We begonnen in de tuin met heerlijke amuses aan de statafel en lieten ons vervolgens aan een mooi gedekte tafel verrassen met een smakelijk diner bestaande uit meerdere gangen. Na de verrukkelijke port en kaasplank eindigde onze avond dansend óp de tafel! Een culinaire avond met Sjef Rob is gegarandeerd smullen en gezelligheid!

Sandra (Bron: Facebook)

Rob heeft voor ons voetbalteam een culinaire avond verzorgd. Alle gerechten waren om je vingers bij af te likken. Heerlijk. We hebben een geweldige avond gehad en we zullen Rob zeker nog eens vragen om een gezellige avond te organiseren hier bij ons thuis.

Rob Bedankt!
Emmy (Bron: Google)

Back To Top