skip to Main Content

Een culinaire avond

in huiselijke sfeer

Op zoek naar een thuiskok?

Thuiskok Rob Verstappen, SjefRob zorgt voor een culinaire avond in huiselijke sfeer. U kunt genieten van een exclusief diner bij u thuis, zonder dat u zelf de hele dag in de keuken hoeft te staan en u kunt uw aandacht volledig op uw gasten richten. Wat dit concept zo mooi maakt is dat het veel persoonlijker en intiemer is dan een restaurant en u kunt na borrelen zolang u dit zelf wenst.
Thuiskok Rob Verstappen werkt vanuit Roermond, maar kan in heel Limburg voor u klaarstaan.

Thuiskok Rob Verstappen verzorgt maar liefst een 6-gangen menu voor groepen vanaf 6 personen bij mensen thuis. Eerst krijgen jullie een overheerlijke amuse bij een voorafgaande borrel aan statafels, waarna jullie aan tafel gaan en er nog eens verwend worden met vier tussengerechten en een hoofdgerecht. Alles wordt begeleid door een bijpassend wijnarrangement. SjefRob heeft bijzondere topwijnen geselecteerd en zal uitleg geven waarom hij voor deze combinatie heeft gekozen.

Thuiskok Rob Verstappen

Als thuiskok bij u thuis komt koken kunt u rekenen op een gezellige, culinaire avond of middag. Is er belangstelling voor een zoet toetje, is het mogelijk om dit als gang zeven extra erbij te bestellen. Mocht er behoefte zijn om nog gezellig met zijn allen na te borrelen, dan is het ook mogelijk om een uitgebreide kaasplank met vers afgebakken broden, een likeur of oude port te bestellen.

Wat moet u doen?

Het enige wat u hoeft te doen is het huis gezellig maken en de gasten ontvangen. Alles rondom het eten wordt geregeld door thuiskok Rob Verstappen.
Van te voren worden de wensen besproken en dan gaat Rob aan het werk met alle voorbereidingen. Alle gerechten worden afgemaakt bij u thuis in de keuken. Rob staat dus de hele avond in de keuken en zal jullie zelf ook bedienen.

Bekijk de gerechten van Rob Verstappen

Back To Top